Boken!

Läs eller lyssna på mina bästa krönikor i bokform!

”Nån måste gå in i fel rum och lägga sig i fel säng” heter min första bok. Jag har valt ut mina bästa krönikor från mina 20 år som journalist, och kompletterat med nutida kommentarer och nytagna foton. Bland ämnena märks bakverk, arkitektur, gatukonst, fotboll, biografer, björnjakt… och bisarra dialoger! Boken finns både som pappersbok och som ljudbok. Fotona är givetvis syntolkade i ljudboken. Dessa beskrivningar ligger sist i respektive spår. Ljudboken har jag läst in själv, med Martin Holmström som gäströst. ”Det roligaste jag läst” var omdömet av kulturjournalisten och föreläsaren Andreas Ekström om en av texterna när den först publicerades i Sydsvenskan 1999. Andreas medverkar med ett förord.

På bilden här intill syns femtio stycken usb-minnen i silvrig metall och bokfärg, på dessa ligger boken kopierad. Lyssna på ett smakprov ur boken:

 

Om du har vägarna förbi Malmö så hör av dig, så kan du köpa ett ex av mig i handen, för bara 140 kronor (både pappersbok och ljudbok). Annars finns det flera sätt att få tag i ett ex. Bor du i Västra Malmö så finns den att köpa på BokValet på Fridhemstorget 22 (hörnet mot Regementsgatan). Glöm inte att fråga efter den på ditt bibliotek!

Länk till Bokus, nytt fönster

Länk till Adlibris, nytt fönster

Länk till förlaget Whip Medias miniwebbshop, pappersboken, nytt fönster

Länk till att beställa Storytel, strömningstjänst för ljudböcker, nytt fönster

Länk till att beställa Bookbeat, strömningstjänst för ljudböcker, nytt fönster

Länk till att beställa Nextory, strömningstjänst för ljudböcker, nytt fönster

Krönikorna är tidigare publicerade i Sydsvenskan, Skånes Taltidning, Ystads Allehanda, Vårt Malmö, Smålandsposten, Ädelposten och Vi på Näset.

Följ gärna Ordvärlden på Facebook för löpande uppdatering och kommentarer om boken! (nytt fönster)