Boken!

Min bok finns ute nu!

”Nån måste gå in i fel rum och lägga sig i fel säng” heter min purfärska bok. Jag har valt ut mina bästa krönikor från mina 20 år som journalist, och kompletterat med nutida kommentarer och nytagna foton. Bland ämnena märks bakverk, arkitektur, gatukonst, fotboll, biografer, björnjakt… och bisarra dialoger! Boken finns både som pappersbok och som ljudbok. Fotona är givetvis syntolkade i ljudboken. Dessa beskrivningar ligger sist i respektive spår. Ljudboken har jag läst in själv, med Martin Holmström som gäströst. ”Det roligaste jag läst” var omdömet av kulturjournalisten och föreläsaren Andreas Ekström om en av texterna när den först publicerades i Sydsvenskan 1999. Andreas medverkar med ett förord.

På bilden här intill syns femtio stycken usb-minnen i silvrig metall och bokfärg, på dessa ligger boken nu kopierad. Lyssna på ett smakprov ur boken:

 

Om du har vägarna förbi Malmö så hör av dig, så kan du köpa ett ex av mig i handen, för bara 140 kronor (både pappersbok och ljudbok). Annars finns det flera sätt att få tag i ett ex. Glöm inte att fråga efter den på ditt bibliotek.

Länk till Bokus, nytt fönster

Länk till Adlibris, nytt fönster

Länk till förlaget Whip Medias miniwebbshop, pappersboken, nytt fönster

Länk till att beställa Storytel, strömningstjänst för ljudböcker, nytt fönster

Länk till att beställa Bookbeat, strömningstjänst för ljudböcker, nytt fönster

Länk till att beställa Nextory, strömningstjänst för ljudböcker, nytt fönster

Ni som lyssnar på min bok via strömningstjänsterna – tydligen är det så hos i alla fall ett av företagen att provlyssningsfilen ligger sist i boken. Alltså efter att man hört ”Du har lyssnat på…” och så vidare, så kommer krönikan om Granfjällsbjörnen en gång till. Det är såklart en miss. Jag har mejlat förlaget, vet inte var det blivit fel. Men om du upptäcker att det är så här där du lyssnar så kan du väl låta mobilen vara på och fortsätta strömma medan du går på toa eller kokar kaffe eller nåt – för det kan vara så att jag inte får royalty om du inte lyssnar färdigt på hela boken… Det är lite olika på olika tjänster, om läsaren måste lyssna på precis hela boken eller om det räcker med 75 procent av boken.
Tack för din förståelse! Hoppas det går att fixa att de tar bort provfilen, det är ju pajigt att den ligger där.

Krönikorna är tidigare publicerade i Sydsvenskan, Skånes Taltidning, Ystads Allehanda, Vårt Malmö, Smålandsposten, Ädelposten och Vi på Näset.

Följ gärna Ordvärlden på Facebook för löpande uppdatering och kommentarer om boken! (nytt fönster)