Boken!

Jag framför en parkbänk i jättestorlek. Sitsen är i höjd med min ända. Jag ler och försöker hoppa upp.
Den här bänken finns i Örebro. Bilden är med i boken, på sidan som presenterar mig. Foto: Petra Skoog.

”Nån måste gå in i fel rum och lägga sig i fel säng” heter min första bok. Jag har valt ut mina bästa krönikor från mina 20 år som journalist, och kompletterat med nutida kommentarer och foton. Bland ämnena märks bakverk, arkitektur, gatukonst, fotboll, biografer, björnjakt… och bisarra dialoger! Boken finns både som pappersbok och som ljudbok. Ljudboken har jag läst in själv, med Martin Holmström som gäströst. ”Det roligaste jag läst” var omdömet av kulturjournalisten och föreläsaren Andreas Ekström om en av texterna när den först publicerades i Sydsvenskan 1999. Andreas medverkar med ett förord.

Lyssna på ett smakprov av boken:

Boken kostar 139 kronor oavsett format om du köper den av mig, och då är den såklart signerad. Jag slår in som present om du vill. Gratis leverans av båda formaten inom Malmö, och jag bjuder på frakten av ljudbok inom hela Sverige. Porto tillkommer om du vill att jag skickar pappersboken utanför Malmö. Jag skickar med Postnords blå påse i storlek M. Pris 105 kronor, för upp till tre böcker.

Ljudboken ligger på ett usb-minne när du köper den direkt av mig. Det är trevligt att ha något fysiskt. (Usb-minnet kan du plugga in i samma spelare som man använder till talad morgontidning.) Köper du ljudboken signerar jag genom att läsa in ett röstmemo. Fotona är givetvis syntolkade i ljudboken. Dessa beskrivningar ligger sist i respektive spår.

Krönikorna är tidigare publicerade i Sydsvenskan, Skånes Taltidning, Ystads Allehanda, Vårt Malmö, Smålandsposten, Ädelposten och Vi på Näset.

Boken finns också som talbok, men utan syntolkningar, utan min röst och med sämre uppdelning av texterna än i ljudboken.

Alla kontaktuppgifter till mig

Följ gärna Ordvärlden på Facebook för löpande uppdatering och kommentarer om boken! (nytt fönster)

Vill du läsa mer? Kolla på sidan ”Nya krönikor”!

Bokus, nytt fönster

Adlibris, nytt fönster

Förlaget Whip Medias miniwebbshop, pappersboken, nytt fönster

Beställ Storytel, strömningstjänst för ljudböcker, nytt fönster

Beställ Bookbeat, strömningstjänst för ljudböcker, nytt fönster

Beställ Nextory, strömningstjänst för ljudböcker, nytt fönster

Talboken på Legimus, nytt fönster